Fikset meg billige og smertefrie siliconpupper! ;)

Hei fine! ♥ Idag er humøret virkelig mye bedre, ja lettere til sinns.. Det er strålende sol idag, og jeg har nettopp kommet hjem fra en liten tur ute i naturen med min bestekompis og spist lunch!♥ (Takk, S) - DET var SÅ godt å komme ut idag! Sitte der i solen på berget og se utover vannet.. ♥ Det finnes ikke bedre healing enn det altså! ♥


Men her hjemme nå, sitter det ei skikkelig reisesjuk jente altså!! - Har letet frem endel klær og undertøy og div nå, satt på den siste vasken av det som skal pakkes med, og i går kjøpte jeg meg DEN fine bikinien! SMIL! ♥
Og i tillegg kjøpte jeg mine aller første silicon pupper, HELT SMERTEFRITT, for kun 177 kr! (på Cubus!) - Fits perfect! ;) HAHA!! :DGlemmer aaaaaldri den (hysterisk morsomme) kommentaren for noen år siden som jeg fikk på ett bilde jeg hadde lagt ut på bloggen... "Hvorfor redigerer du bort puppene dine på bildene?"  HAHA, jeg holdt rett og slett på å falle av stolen av latter!! Det er ikke mulig å tro det, tenkte jeg.. hahah!! Svaret ble: "Ehh, jeg redigerer dem ikke bort, jeg er bare født minimalistisk". ;)  Ler, man må ikke ta seg selv så høytidlig! ;)  Heldigvis gjør ikke jeg det i alle fall! Da hadde livet vært absolutt kjipt å leve om man skulle dra alt opp i nesa! :P


I går kveld der imot måtte jeg legge meg trygt og godt under kuledynen for å få til å puste, tankene kom stormende over meg: "Herregud, spania! hva poker tenkte jeg med! Dette tør jeg ikke! skummelt!!! Ååååneeei, jeg vil ikke!!" 
Men idag er jeg mer på: "Nytt eventyr , sol, varme, opplevelser - grip sjansen Luna! Ikke back ut nå fordi du er redd for det som er ukjent! Dette kommer til å bli supert!"
Så nå tripper jeg bare rundt å gleder meg ordentlig!

Tror det blir en minnerik og super avslappende og herlig tur! Føler meg som en liten unge her jeg sitter å vifter med bena! Hihi ♥
Hvordan har dere det? Husk: Imorgen trekker jeg vinneren av Giveawayen! ;) Har du ikke meldt deg på så har du fortsatt sjansen: 

Link: Giveaway! ♥ Trenger du eller noen du kjenner en oppmuntring?


Nå er det mat, så sove litt kjenner jeg. Viktig å fortsette som før, uansett. Holde måltidene og nok hvile/søvn!

Må dere ha en fortreffelig ettermiddag! Stor klem fra
- Lunaen ♥

Den beste ferdigretten jeg vet om! ♥​

Bare ett lite tips til deg som ikke har så mye overskudd og dårlig apetitt! 


Her gjøres ting veldig enkelt om dagen, når formen ikke er på topp er det fint at det finnes gode altrnativer til varm mat som ikke tar lang tid å lage, og som ikke krever særlig med energi.
Tross at dette er en ferdigrett, så er den jaggu meg KNALLGOD! Det er ikke alltid man har så mye overskudd til å ordne seg mat fra bunnen av, slik det ser ut til at mange i dette "perfekte" samfunnet gjør hver eneste dag. ;) Vell, jeg gjør ikke. (Og det tror jeg ikke alle som påstår de gjør det, faktisk gjør, heller.)

Findus thai rettene er FANTASTISK gode! Og det tar deg bare ti minutter på stekepannen å tilberede! Hurra for det! Jeg elsker nemlig varm retter, muligens fordi jeg er en smule lei av brødmat nå! Jeg kan fint spise desse rettene både til Lunch og kvelds, jeg liker faktisk alle sammen, - men dette er da blitt min favoritt for øyeblikket! Findus chinese noodles - NAMM! 
Har du smakt den? 
Ingrediensene i den er: Pasta, stekt kylling, grønn hvitløk, youcai, gulrot, purre, bambusskudd, vannkastanje, soyasaus, sukker, karripasta, grønnsaksbuljong, krydder (bl.a hvitløk), salt, druesukker, rapsolje, krydderekstrakt. Retten inneholder 17 % kyllingfilet.Vell, idag har jeg hatt supe koselig kaffe-besøk av venninne min AM, og jeg må bare si at den jenta? Hun er bare GULL verdt! ♥ Ett hjerte av gull ♥ Er alltid koselig å ha henne her! Gode venner er noe jeg er beriket med, og jeg er så evig takknemlig for dem alle! 

Nå er det bare to timer til møte, skal fortelle mer om det senere.
Ville bare gi dere ett lite tips, til dere som føler dere utmattet og har dårlig appetitt, for da er disse rettene veldig greie å ha liggende i frysa! ;)

Klemz,
Love, Lunaen! ♥ 

God morgen, alle hjerter! ♥

Just be cool, it's gonna be just fine 


God morgen, hjerter! ♥
Idag er det ei skikkelig nervøs jente trippende rundt her i huset! Det er ett viktig møte idag, og jeg forstod ikke først før sent seeent igår kveld hvorfor hele meg var så usedvanlig engstelig og angstfull hele (forbaska) dagen igår. Vell, så kom jeg endelig på det rett før sengetid, MØTE onsdag. Herregud, hvorfor sjekket jeg bare ikke dette fancy "dement-brettet" jeg har hengende på veggen?! For josa, jeg har fått det fra hjelpemiddelsentralen nå. Jeg har bare glemt å fortelle dere det. Hehe! 

Det er SKIKKELIG fancy altså, og jeg priser meg lykkelig over å være så heldig å få en slik ting som kan minne meg på både hvilken dato det er, mnd, dag, avtaler, måltider osv. - Det har virkelig vært til STOR hjelp så langt, så jeg må si det funker veldig bra- ja så lenge jeg husker å legge inn avtalene selvsagt! Haha! 
Jeg har hel-gradert meg, dere.. Haha, så jeg er hundre og ti prosent sikker på at jeg kommer meg på møte, noe jeg ikke gjorde sist. Er innmari dyktig på å tenke meg redd skjønner dere! - Så ille at jeg mister helt fattninga noen ganger. 
Så nå kommer BPA-en min i formiddag og er her helt til jeg skal på dette møtet.. Safty first, har jeg hørt, haha..

Hjerte hamrer i brystkassen idag, er så helsikas nervøs at jeg blir jo helt satt ut av vater av hele greiene! And oh yess, mer enn jeg til vanlig er, og da kan du jo tenke deg! :O Men så pleier jo ting å ordne seg på ett eller annet merkelig vis tross alt, så jeg burde bare få i meg frokosten, sette på hakket høyere musikken (overdøyve tankekaoset og krisemaksimeringen jeg er blitt så dyktig på) og bare "ta det som det kommer". ;)
Vell, det klarer jeg ikke. Men verdt ett forsøk, eller hva?

Her er foresten sangen som spiller for meg og alle som er innom, uten stopp om dagen, den er bare SÅ bra!! ♥


Vell, nå blir det bare surr her på mårrakvisten.. sorry! Vi får blogges senere når kaffen er nådd maksimalnivået og jeg har roet nervene mine ti (tusen) hakk NED. Og nei, kaffe hjelper sikkert ikke. Men kl er ikke slått 07.00 enda, og uten kaffe fungerer ikke jeg i alle fall.

Frokost tid.. 


Ha en fortreffelig onsdags-morgen og dag, enten du skal på jobb eller hva enn du har tenkt deg til idag! :) Stoooor klem! Stay strong and be kind ♥PS: Wish me luck! (I really need it today!)

- Lunaen - ♥

Venninne til lunch, pink eggs + sove fire timer + kveldsmat bringet på døra = Good day!

Heeeei og god kveld dere! ♥ Hvordan har dere hatt det idag??? Gjort noe kult? Jeg føler jeg har gjort SVÆRT lite, og det er vell helt korrekt også! ;) Men hva er vell helligdager til? Jeg får bare tenke at dette er å lade opp til Allicante - invistering i fremtiden ;)

Nå sitter jeg å føler jeg sulter ihjel her! Kun fordi jeg vet at Kathy og Frode er på vei hit right in this second, med junkfood fra Ørstas beste junk- sjappe, nemlig Ose Camping! Er dere innom Ørsta en gang er det bare et MUST å spise junk der - NAM!!! Til og med anorektikeren i meg klarer ikke å motstå den ass, HAHA!! :P

WELL, her hadde jeg først besøk av papsen min på mårra kvisten, snille pappa som stikker innom for å se til meg ♥ Smil!! Så tipsa venninnen min meg, L, om å ta konditorfarge i vannet da jeg skulle koke egg, og gjett hva? Eggene BLE rosa!! :D Stilig hva?! Så kom Kathy, jeeey, og vi var begge enige om at å spise er mye hygeligere når man er to. Mens vi snakket om at det er bedre å jakte enn å bli jaktet - og div. (internt, sorry)Foodtime, igjen. Skrives!
Kos dere ikveld! Nå er det middag/kvelds i ett! Kylling m salat og chips!! ♥


- Lunaen - 

Homofili-demonstrasjonen var en spøk. Jeg syns ikke den var morsom.


Vedkommende som hadde sendt ut over 1.000 lapper til mennesker i Volda og Ørsta har nå være hos politiet. Saken er avsluttet, det blir ingen demonstrasjon, - og dermed heller ikke behov for noen motdemonstrasjon.
LES: Homofili-demonstrasjon var spøk​

 

Uken som gikk♥ #16

Heihei og riktig god mandags morgen, alle hjerter! ♥ Har dere fått en god natts søvn? Hope so! :* 
Jeg har der imot ikke, her var det mareritt som var grunnen til en grytidlig morgen, truth be told. Men det er godt å få en tidlig start på dagen uansett, og jeg sitter jo her fremdeles i pysjen og forsøker etter beste evne å tenke tilbake på uka som har vært, i mens jeg super i meg min aller første morgen-kaffekopp og nynner til "How far I'll go" av Alessia Cara, oh yess, - etter at jeg fant den? Jo da har den spilt kontinuerlig for meg, haha, elsker den! ♥ Først nå etter en hel uke hvor Jess Glynne med Don't Be So Hard On Yourself har sunget for meg (og de som har vært innom på besøk) ;) 

Vell, uansett, her kommer ett tilbake blikk på uken som var :) 


♦ Ukens tanke:
"Hvor mye søvn behøver ett menneske, egentlig?" Det er helt utrolig hvor mye jeg har sovet denne uka. Det er som om denne kroppen aldri får nok hvile. Jeg sover både natt og dag, og når jeg tror jeg endelig er "uthvilt", jo da sover jeg enda mer. Tror nok jeg skal lytte til hva kroppen forteller meg, og de rundt meg sier, i stede for å stresse over og undre på om det er noe galt. For det har skjedd ufattelig mye den siste tiden, og kroppen min har vært igennom mange tøffe runder. Så at den behøver å hente seg inn? Det er det jo ingen tvil i. 

♦ Ukens opptur:
Påskeaften. Selv om jeg sneik meg relativt tidlig hjem i seng, så var det godt å komme seg ut å sosialisere seg litt igjen.
 ♦ Ukens nedtur:
Å sove bort det sårt etterlengtede solskinnsværet!! - Men jeg regner med det kommer mange flere fremover, så får bare la kroppen hvile så mye den behøver. :)

♦ Ukens glede:


Å føle det går riktig vei igjen, at ting har roet seg litt nå og jeg selv har fått mer kontroll. Ingenting er bedre enn å føle man har kontroll over egen kropp og eget liv. Godt! :)  


♦ Ukens største utfordring:

Å få i meg nok ernæring! I og med at jeg har vært så umenneskelig sliten og sovet så ufattelig mye. Min snille far har vært her og spurt på brødskriver for hele dagen noen av dagene denne uka som har vært, for å se til at jeg har hatt mat lettere tilgjengelig. Da har jeg bare kunnet ta det ferdig smurt rett ut av kjøleskapet og lagt meg igjen etter å ha spist. Aldri hatt en sånn periode hvor hele meg føles helt umettelig på søvn og hvile, kroppen så tung og støl.

♦ Ukens sang
:
Haha, lett! Jess Glynne - Don't Be So Hard On Yourself

♦ Ukens Quote:
♥ 

Ønsker dere en herlig start på en ny uke! 
Love, Lunaen ♥

Først var jeg sammen med en gift mann..NÅ er jeg sammen med ei som skal gifte seg..


Jeg har fryktelig dårlig moral, og har absolutt ingen, what so ever av hemninger. Heller ingen verdier
, siden jeg var sammen med en gift mann i over ett år... Heldigvis ødela ikke dette ekteskapet deres, for da jeg flyttet inn til dette ekteparet som har vært gift i 25 år? Da ble vi sammen alle tre, faktisk. Joda, det finnes ikke grenser for hva dette menneske, Luna, bedriver med. Det tok der imot slutt mellom oss tre etter fire mnd, og vi er nå bare venner. 

Eller venner? Jeg har ingen venner... Alle dere ser på bildene som jeg refererer til som venner? De får betalt for å være sammen med meg. De er ikke egentlig vennene mine, for "en som meg", ja, ei med så mange utfordringer i livet kan umulig ha venner. Så jeg må bare innrømme det, de jobber for meg. Alle sammen. Ikke ett eneste menneske som har vært på bloggen eller FBen min, eller som dere har sett meg hengt med hverken på resturant, kafé, utested, er venner. Alle er støttekontaktene mine.

Men dere, nå har jeg altså det klart det igjen, jeg. Jeg har igjen mistet hode helt fullstendig! For det ble jo slutt mellom meg og ekteparet for ikke så lenge siden, ikke sant? Men nå har jeg rett og slett en stund vært sammen med ei dame som skal gifte seg om ikke så lenge... :/ Og jeg er faktisk invitert i det bryllupet.. Siden det er ei av mine aller nærmeste og bestevenner. (Eller, støttekontakt, da.)

Jeg må si jeg er mektig imponert over hvor mange helt crazy, helt absurde historier denne bygda klarer å dikte opp om meg og mitt liv. (og sikkert alle andres.) Jeg har sittet mange målløs timer i min egen sofa sammen med mine venner, som nei, ikke er hverken kjærestene mine eller støttekontaktene min, men VENNER som ikke får betalt av å omgås meg. All cred til dere for jeg har jo ett helt utrolig villt liv jeg - i følge bygde-sladderet da.. Men jeg må nesten bare skuffe dere, for ingenting av det dere hører og sprer videre - er SANT. 

#Fuckgossip #Bygdesladder #Bygdelivet #Rykter

- Lunaen - 

Følg meg om du ønsker på FB: Lunaen.blogg.no
Instagram: lunaench

God påskeaften kjære dere! ♥

God aften! ♥ Hvordan har dere det ikveld? :) Håper dere har det fint om dere er på fjellet eller hjemme!
Her har jeg sovet store deler av dagen, som jeg gjør om dagen, men i ettermiddag har jeg og min gode venn og nabo, som dere sikkert kjenner til nå, Arne, laget oss hjemmelaget pizza! :) Kjempe kos, og kjempe godt! På tide med ordnetlig mat etter kun frokost måltid.


ER så koselig å lage mat SAMMEN. ♥Nå kom venninnen min innom bare for å hilse på, vell - det ente med at hun klarte å overtale meg med å bli med en tur ut ikveld! Haha! Skulle ikke mye til :O Så oi, dere! Jeg skal viss ut en tur på pubben å høre på kul musikk ikveld! Tenker der blir bra å sosialisere seg litt nå! På tide? JA!
Blir nok hyggelig!!! ♥ Er dessuten bare 200 meter hjemmenifra, så blir jeg sliten er det ikke akkurat lange veien hjem ;)

God påskeaften kjære dere!!! ♥ 
Kanskje vi sees ikveld? :) Håper å treffe masse hyggelige folk ! :D 

Klemmer fra meg til akkurat DEG!!!! 
- Lunaen! -

Ok, so let's get real girls! ♥


Jeg har virkelig vært i dyp desperasjon etter at maybelline bestemte seg for å regelrett ditche mascaraen jeg har svergt til i en hel årrekke ut av sortimentet sitt. Jeg har forsøkt ikke mindre enn 7-8 ulike de siste månedene i forskjellige merker - uten hell! 
Jeg trodde ikke det var mulig å være så uheldig i letingen etter ny mascara før, og gud bedre hvor mange (forferdelig stygge) banneord på både Norsk og Engelsk som har kommet ut av munnen min der jeg har stått på badet og tenkt: NÅ skal jeg få disse "store, tydelige og dramatiske vippene" denne maskaraen lover. MEN NEI. I stedet må jeg takke Gud for at jeg ikke har barn så ordene som kommer ut av munnen min ikke blir videreført til de stakkars små!


Hvor irriterende er det vell ikke å ha betalt NYE 135,- 189,- 169,- gang på gang på en helt UBRUKELIG maskara (ikke for alles øyne, men dine funket dem i alle fall ikke på), når den skulle vært "mascara for vakre og definerte øyne", eller som jeg liker: "mascara for lange og dramatiske vipper" - når alt den klarte var å fucke til den ENDELIG någenlunde pent lagt på øyenskyggen!? 

Men, lykken har snudd! På mange områder, også ift maskara! For HELDIGE MEG, fikk denne i gave her om dagen! ♥ Thank you, B!!!!:D ♥ 
Nemlig, 
"ISADORA Insane Volume Lash Styler, Insane Black" - And guess what YOU GUYS, IT'S TRUE!

Og nå er det ENDELIG slutt på den evige letingen min etter en maskara som oppfyller mine (nesten) uoppnåelige krav! Cause this one- IT'S PERFECT! I'm in looooove! ♥

Bare ett rosa-tips fra meg på mårrakvisten! ;)
Klemz, Lunaen! ♥ 

Skyfri himmel! Og Bjørn Eidsvåg i hode!


Det er SKYFRI-HIMMEL idag! Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne da jeg slo de så altfor sent opp idag, etter å ha sovet store deler av ettermiddag/kveld og natt. Så nå synger selveste Bjørn Eidsvåg i hode mitt: "Det einaste hu ønska seg det va ein solskinnsdag, skyfri himmel, ein problemfri time i gode venners lag, osv osv.. Fine sangen. Helt okey å høre den sangen, en av de vakreste jeg vet om, også en av de som har stått mest på reapet i hele mitt liv da jeg var yngre. Hehe!♥ 

Jeg har veldig lite energi om dagen, så grunnen til at jeg ikke skreiv noe igår ettermiddag/kveld, var rett og slett fordi jeg SOV. 

Men jeg hadde bare en SÅÅÅÅ UTROLIG HYGGELIG formiddag med venninnen min, datteren hennes på 5 år (skjønne jenta!!) på lunch hos moren hennes. Jeg storkoste meg!♥ For noen mennesker, altså! Varme klemmer, nydelig pastasalat med rundstykker til, og min absolutt favoritt dessert. - God prat, mye lek, følte meg bare såååå velkommen. Det var svært så trygt og varmt der, og jeg er så takknemlig for å bli invitert og inkludert. Så nydelig det er å treffe mennesker som dette.. Smil!
♥ Tusen takk! 

Nå skinner solen og jeg ser vinduene absolutt burde ha vært vasket .... kremt. Vell, jeg snur meg andre veien enn så lenge ;) 

Håper dere har en fin påske?
Gjør dere noe spesielt eller? :) ♥


- Lunaen - 

Når man ikke har pupper, hjelper Wish!


Man kan si mye om billig sider som Ebay og Wish, men jeg syns de har MYE bra!!! Alle t-skjortene jeg har kjøpt der er akkurat som på bildene, og idag fikk jeg badedrakten jeg bestilte på Spania-turen, og HURRA, den satt som ett skudd! Jeg var virkelig spent på om den kom til å passe, da det meste er for stort rundt brystpartiet, - i og med at jeg ikke eier ett snev av pupper, uansett vekt (som fremdeles er altfor altfor lav..) så er det ikke så lett å finne undertøy, spesielt ikke badedrakter eller bikini. Men jeg er da av den sorten som nekter å legge meg under kniven fordi jeg skal føle meg mer "kvinnelig" - nei, jeg har vært nok under kniven for ett helt liv, og jeg føler meg temmelig kvinnelig jeg altså, til tross for at jeg ikke har store bryst. Hehe! Det går heeeelt fint å leve med små pupper ass, no stress!

Det er innsiden som teller, så om noen ikke liker eller vil være sammen med deg på grunn av størrelsen på puppene? Da er de ikke verdt deg! - It's the inside that counts in the end. ♥

- Lunaen - 

Mornings!♥ Dette blir en FIN dag! ♥

God morgen kjære dere! ♥
Idag er jeg TREIG.. Kulda har satt seg i marg og bein og jeg føler meg som ei gammel dame på 80 år. Kroppen verker, men solen skinner, og det er en av grunnene til at jeg smiler idag. Hurra for sol og lysere tider i vente! Ingenting som er bedre enn det! :D

Nå er det tredje kaffekoppen som inntas, ansiktet er klistret på, og så er dte bare å komme seg ut av pysjen og inn i litt mer hverdagslige klær så jeg er klar for lunch hos familien til en av mine beste venninner.♥ Så utrolig hyggelig å bli invitert, så utrolig mange fine mennesker som finnes rundt omkring!! ♥ Det er så fint å føle seg så hjertelig godt tatt imot av mennesker rundt seg.

Jeg blir så nervøs når jeg skal hjem til noen for første gang.. Er dere det? Håper jeg ikke blir sånn som sitter der å stotrer og ikke får frem ett eneste ord.. haha!! Det har skjedd før! Ordene bare stokker seg, og det blir bare rot i hode.. ler! Men jeg tror det skal gå ganske så fint, for dette er trygge fine mennesker, og da blir det fort behagelig og avslappende..  

Ønsker dere en kjempe fin dag, håper dere koser dere sammen med de som er bra for dere ♥ Ta vare på deg selv! 

- Lunaen - 

Intensiv behanding i mitt eget hjem!

Came to you with a broken faith
Gave me more than a hand to hold
Caught before I hit the ground
Tell me I'm safe, you've got me now

- Jess Glynne -God morgen! 

Denne uka har visst slått meg helt ut, hehe, for jeg har sovet såååå mye! Mange som tenker at venninne besøket mitt var for kosens del. Nei nei nei, det var det ikke. - Hun kom for å se hvor dårlig det stod til...
For å ha møter med div mennesker rundt meg, hun har lære meg forskjellige teknikker for å hente meg inn igjen så jeg kanskje klarer mer å holde meg "her og nå" og ikke falle helt inn i disosiasjonen. Hun har store deler av tiden sittet i telefon i en uke, og med ipaden å skrive, og snakket mye med meg for å forklare meg ting jeg aldri har skjønt - lært meg SÅ mye på denne uka, Ja hun har veilede meg, og de rundt meg. 
Jeg var langt nede før L kom, jeg var utslitt, så bare mørkt, det var jo ikke håp...? Men så kom L, etter en uke med henne her føles det ut som om jeg ser mot lyset igjen. Mer og mer. 


Would you take the wheel
If I lose control?
If I'm lying here
Will you take me home?

Could you take care of a broken soul?
Oh, will you hold me now?

-  Jess Glynne -


Jeg føler meg rimelig "mørkbanka" både i kropp og sinn nå, etter en hel uke med intensiv behandling her hjemme av venninnen min. Og det er jo faktisk en positiv ting at jeg føler det slik, for det vil si at kroppen min reagerer som hun visste den kom til å gjøre. Jeg kom til å roe meg..

Dette har vært en av de aller mest effektive ukene siden jeg kom hjem. Vi har fått gjort SÅ mye. Jeg har fått veiledning på masse masse, det har også min BPA - som gjør at vi kommer til å bli ett konge-team etterhvert. ♥ Jo mer hun forstår, og lærer, jo tryggere blir hun - og jo tryggere blir jeg. Det har en domino-effekt, det.
 
Takk L, for at du kom å ryddet opp i ting som jeg ikke makter. Og takk for at du ser på dette som en invisering i fremtiden, for på ett senere tidspunkt skal vi kunne se tilbake på dette, at: "DER startet det ,Luna. DER fikk vi det til!" 

♥ You and me, L
Me and you, L ♥


"Saman er ein mindre aleine"


- Lunaen - 

#Helse #Psykiskhelse #Psykiatri #Behandling #PTSD #Kompleksptsd #dissosiasjon #did #Venninne #Håp

VÅR-dag, på Café MOKKA for lunch, L drar hjem

Hei fineste dere! Idag har det ENDELIG vært oppholdsvær, og gjett om det gjorde godt! Blir så innmari trøtt og lei av det regnværet som herjer her på vestlandet om dagen. Det er lissom ikke grenser for hvor mange regnværsdager vi skal bli påtvunget dag etter dag, uke etter uke. Så når det endelig var opphold idag, dro meg og A en tur ned i gågata å spise lunch på en kafé som heter Café MOKKA. Det er en sånt fint lite sted i enden av gaten, veldig rolig og god atmosfære der, fargerikt oppkvikkende interiør og super god mat, - my new favorite place! ♥ - Og det beste, det ligger IKKE på ett støyfylt kjøpesenter! Hurra!


Annanasbrus, NAMM! 

Nå er det kun avslapping og kosekveld med L, før hun drar hjemover igjen i kveld på nattbussen. Kan ikke si jeg gleder meg til hun drar, gleder meg allerede til neste gang vi sees! :) Det er vell slik ekte vennskap er?
Er ufattelig takknemlig for at hun kom og har vært her med meg! Gode viktige samtaler, funnet mer ro i meg selv, forstår mer hvorfor jeg reagerer som jeg gjør - og har begynt å lære meg å hente meg inn igjen, selv. Det har vært en intensiv uke, med mye nytt, fyttikatta så godt det er med noen som forstår såååå godt, og er så innmari løsnings orientert! ♥  

Nå er det mat og kaffe på gang! Vi blogges! :*
Ha en nydelig kveld alle vakre sjeler der ute! ♥ Ta vare!


- Lunaen - ♥

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1. 20 spm, 20 svar!

1. Er du en som trives i eget selskap, eller vil du helst ha noen rundt deg?
Jeg trives meget godt i eget selskap, og jeg behøver egentlig veldig mye alenetid. Men i dårlige perioder kan jeg dessverre ikke ha mye av det, grunnet noen av mine utfordring i hverdagen som blant annet dissosiasjon. Så når jeg endelig har en bedre periode, gud bedre ja da skal du vite jeg nyter stillheten og roen rundt meg for fullt! ;)


2. Er du imøtekommende og enkel å falle i kontakt med, eller er du mer tilbaketrukket og sjenert?
 
Jeg tror absolutt jeg er enkel å falle i kontakt med, jeg vet jeg er imøtekommende og utadvent. Men jeg tror ikke man KUN er det, jeg merker i alle fall i perioder når det har vært mye og jeg er fryktelig sliten, kanskje har jeg da også "buret meg inne" i leiligheten for lenge, da kan jeg nok være veldig tilbaketrukken og oppfattes som sjenert. Jeg tror ikke man er bare enten eller, egentlig. Jeg tror vi alle er både-og. Det kommer an på dagsformen, hva som skjer i livet ellers, osv.
 

3. Er det noen artister og skuespillere du har mer sansen for, isåfall hvilke?
Artister jeg har veldig sansen for er blant annet Demi Lovato, Siri Nilsen, Bjørn Eidsvåg, Rachel Platten, Passenger, Emeli Sandé, Ed Sheeran, David Grey, Jess Glynne, Kari Jobe, Christina Perri - Og mange mange flere! Jeg er veldig opptatt av teksten, er teksten bra? Ja da liker jeg den mest trolig! ;) 

-Google- 

4. Hvis en leser møter deg på gata, foretrekker du at vedkommende "overser" (fortsetter som før blir kanskje mer riktig), eller synes du det er OK at vedkommende hilser på?
Jeg syns alltid det er hyggelig når lesere kommer bort til meg og hilser på, men jeg blir litt flau noen ganger, eller sjenert, fordi det kommer så uventet og brått på meg. Men jeg blir utrolig glad og ydmyk, - så det er uten tvil helt OK og veldig hyggelig når dere hilser på, - det er bare koselig syns jeg! ♥


5. Har du noe utdanning? Isåfall hva, hvis ikke - hva kunne du tenke deg å bli/jobbe med?

Nei, det har jeg ikke. Jeg fullførte grunnkurs tegning,form og farge som det het da jeg gikk der. Etter det flyttet jeg til telemark for å gå på folkehøyskole. Jeg har forsøkt å ta opp igjen videregående, men måtte slutte etter noen mnd, det var mens jeg var innlagt på langtids instutisjon. Forsøkte også på voksen opplæringen, men... Hva jeg kunne tenkt meg å jobbe med? Jeg tror at viss jeg skulle valgt , og var i form til det, så ville jeg jobbet på Stine Sofies senteret, hvor jeg er barnerettsfadder.
STØTT GJERNE STINESOFIE STIFTELSEN, ALLE BARN HAR RETT PÅ EN BARNDOM UTEN VOLD OG OVERGREP!
Link: Barnerettsfadder 6. Hvilke sjangere liker du best når det kommer til filmer og musikk?

Der er jeg også veldig alt-etende. Jeg liker godt dokumentarer, men jeg elsker også skikkelig jente-serier som f.eks Gossip girl og One Tree Hill, men også gode psykologiske trillere.  

7. Har du noen planer/fine ting å se fram til i løpet av våren/sommeren?

Det jeg ser frem til er Spania om kun 3 UKER! :O Håper virkelig jeg klarer det! Men Lenger frem ser jeg ikke. Jeg må ta en dag av gangen, og lever etter dagsformen. Sånn er det bare dessverre, så jeg planlegger sjelden noe, da jeg blir så skuffa og lei meg om jeg ikke klarer gjennomføre. Så jeg har funnet min måte å beskytte meg selv på den måten, og det funker for meg.


8. Er det noen blogger du følger fast?
Ja, jeg følger blant annet Anniken Jørgensen, Kristina Andersen, Helene Ragnhild, Sophie Elise og Marte Borge. Ellers andre som følger meg, de titter jeg også ofte innom. Blant annet: Fine skjønne Sandra Marie Brandsrød, gode snille herlige Lisa Rørvik og vakre godhjertede Hege Kristin Valldal.♥ 

9. Hvis du skulle bodd et annet sted enn i Ørsta, hvor kunne du tenke deg å bo da?

Uten tvil, Sørlandet! ♥

10. Hva liker du å gjøre på fritiden?

Fritid er.. relativt vanskelig for meg å vite hva er. Da mange tenker jeg har fri hele tiden. Men det har jeg ikke. Spørst hva man tenker som fritid. Jeg håper jeg en gang i fremtiden kommer til å tenke: "Åååå så deilig med litt fri". For den følelsen kan jeg ikke huske å ha kjent på på mange år.  

11. Har du noen favorittbøker?

Mine absolutt favorittbøker er uten tvil "Den lille prinsen", og "Alkymisten". Ellers er jeg stor fan av både "Sebrapiken" skrivet av Sofia Åkerman, og "Imorgen var jeg alltid en løve" av Arnhild Lauveng.

12. Er du glad i dyr? Hva er ditt favoritt dyr, og kunne du tenke deg å ha dyr?

Hund, uten tvil. Jeg måtte dessverre avlive hunden min for ett år siden, etter å ha hatt henne i 6 år. Vi var SÅ sammensveiset, hun var barnet mitt ♥ Herregud som jeg savner henne!!13. Er du glad i høytider? Er det en høytid du synes er finere enn de andre?

Jeg er ett "hverdags-menneske". Jeg liker svært dårlig høytider. Forholder meg lite til den slags. Måtte jeg valgt en, så er vell påske helt okey. Jul og 17 mai er desidert verst.

14. Har du en favoritt sang? Som du aldri går lei?

Ja, det må være denne:

15. Hva liker du mest og minst med og blogge?
Jeg elsker å blogge. Det har vell noe med at jeg finner mer ro når jeg blogger. Jeg liker å kunne utrykke meg og få ut følelsene og tankene mine på den måten som fungerer best for meg. Det jeg liker best er når jeg får tilbake meldinger fra andre at det er til hjelp for de, at de føler seg mindre alene om å ha det på den måten de føler seg. Det jeg liker minst, er når jeg får direkte hatfulle og krenkende kommentarer. Det skjer sjeldent, heldigvis, men når det skjer stikker det fælt. 

16. Er du hetro, bifil eller lesbisk?

Jeg tror ikke jeg er noe av delene. Jeg tenker ikke på meg selv som hverken hetro eller lesbisk, men at jeg forelsker meg i personligheten - ikke i kjønnet. Om du skjønner.

17. Viss du kunne ønsket deg tre ting. Hva ville det vært?

1. At alle barn i denne verden var trygge.
2. At alle, både fysisk og psykisk "syke", fikk den tilrettelagte hjelpen og skreddersydde opplegget de behøver for å få en god livskvalitet.
3. At alle var snille mot hverandre.


18. Skal du fremdeles reise til spania?

JA! Jeg håper da virkelig det!! Hehe!! Har bestillt meg ikke mindre enn to bikinier og en badedrakt fra WISH, så jepp- dette skal jeg klare å gjennomføre! Har ennå tre uker på å bygge meg opp på! ♥

19. Har du noen trosretning? Tror du at det finnes noe mer mellom himmel og jord enn det vi ser?
Jeg er hverken for eller imot. Jeg tror så absolutt uten tvil at det finnes noe mer mellom himmel og jord enn vi aner, det er jeg ikke ett sekund i tvil om. Men hva det er, det vet jeg ikke. 
 

20. Hvordan kunne du tenke deg å bo - hvordan ser din drømmebolig ut?
Vanskelig å forklare, så legger til noen bilder jeg fant på google. Slik stil elsker jeg:Det var svarene på spm for idag, del 2 omhandler litt mer alvorlige temaer som dere har spurt meg om.
Men nå skal jeg se å komme i gang med lunch her! Nå skal jeg virkelig stå på for fullt, for spaniaturen nærmer seg med stormskritt! Har til og med hengt opp hjerte-postit-lapper på ernæringsdrikkene som står i kjøleskapet, hvor jeg har skrivet: "SPANIA" på, for å minne meg på at det er nok lurt å ta en i ny og ne, i tillegg til måltidene. Jo mer orker jeg, og jeg styrker kroppen.
Del 2 kommer i løpet av uken! - Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på! :) Ha en NYDELIG dag og riktig så god påske fra meg til deg!♥

- Lunaen - 

Monday morning! ♥

Hei og riktig så god morgen kjære dere! ♥ Håper dere har sovet godt i natt??? 
Og så håper jeg virkelig at det blir en fin start på en ny uke for dere!! For jøsses, det er mandag allerede!! Jeg føler den kommer like brått på hver uke nå, jeg! haha!

Vell dere, Igår kom det inn en god del spm, så jeg har sortert litt og siden der var mange gode, så deler jeg det inn i DEL 1 og DEL 2. Nå har jeg valgt ut 20 spm som jeg sitter å jobber med, tenkte å dele det inn i kategorier, og denne delen av spørsmålsrunden er fokus på hverdagsting, random facts dere har spurt om, MEG, Luna, bak alle utfordringene jeg har. Så nå får jeg bare sette i gang å svare på flere, for jeg har bestemt meg for å dele denne første idag! So stay tuned, folkens! ♥Tusen hjertelig takk for mange gode relevante spørsmål, og jeg lover jeg skal svare så godt jeg kan! ♥

Måtte dere få en fantastisk fin dag alle sammen!! ♥ Take care, ok?

Og har dere flere spm,
så bare trykk på denne linken og kommenter i kommentarfeltet HERLots of love,
- Lunaen ♥

Frokost besøk + morgentur!

Frokost var ikke lett å finne idag. Jeg tenkte jeg skulle gå bort på Eurospar å kjøpe oss salat og varme baguetter til meg og Linda, men nei - her i Ørsta finnes det ikke salatbar på lørdager ;) haha! Men jeg fikk handlet det jeg skulle utenom det, sammen med min gode nabo og venn Arne, - og når vi kom hjem sov Linda, så da bare kokte vi oss egg å spiste frokost oss to. :) 
Det er regn og tåkete vær, som vanlig her på vestlandet. Men det var likevell deilig med en forfriskende morgentur!♥Nå tenkte jeg at jeg bare skulle ta meg en liten morgen-nap her på sofaen før jeg skal prøve å redigere noen videoer som ble tatt opp igår da jeg dissosierte. Det var en spessielt opplevelse å se meg selv når jeg er "lilleLuna" på 7 år.... Likevel var det fint å se hvor godt jeg ble i vare tatt, og mye sårt å høre ting hun (jeg) sier som stikker i hjerterota.. 
Dissosiering er komplisert, vanskelig for mange å forstå - likevel er det enkelt for meg å forstå jo mer jeg lærer om det. Nå skal ta meg en liten powenap, så blogges vi senere! Sliten og trøtt Luna nå, så å sove litt er nok bra. 


Ha en nydelig lørdags formiddag kjære dere! ♥
Klemz!!

- Luna - 

Hu sære venninna mi, + påskeegg overaskelse!

Hei! ♥ Jeg fikk faktisk tillatelse til å publisere DETTE ene bilde av gulljenta fra telemark, som er så privat at hun nekter å være en del av bloggen. Men for at ingen skal tro at jeg faktisk ikke har besøk, og at det bare er en vannvittig stor vrangforestilling jeg har - så lot hun meg få lov å dele dette (herlige) bilde av den søte skjønne venninna mi, Linda ;) Idag har "vi" jobbet mye, Linda har tatt viktige telefoner hit og dit, forsøker iherdig å få på plass det jeg, som vi har diskitert, behøver av hjelp - riktig hjelp for en gangs skyld.. Mens jeg helt ut av det blå fikk overraskelses besøk av en nær gode venninne, - hvor jeg ble overasket med PÅSKE-EGG!!!!!!! Og diverse!! Wow!!! Ble helt satt ut!!! ♥ Så herlig!!! Så ikveld skal vi bare slappe av, spise god mat og se gullrekka på NRK ♥​


Ha en super god helg dere! Og riktig god påske til dere som har gått ut i ferie nå!♥
Klemz!!!


- Lunaen -

JUST SAYING


Når besøket sovner to minutter etter at JEG har sovet tre timer og jeg får naboen og min gode venn A, til å følge meg til postkassen jeg ikke tør å gå til alene, for så å bli gledelig overasket av WISH-pakke i posten!

I love this t-shirt!

- And you guys, som holder ut med min dårlige blogging om dagen.. Kommer sterker tilbake når formen er bedre og energien stinger. Akkurat nå er det mye kaos, mye som skal ordnes, og å holde hode over vann er min viktigste oppgave nå. 

- Lunaen - 

Må ta en pause.Hei gode vakre leserene mine ♥ Jeg beklager men jeg må bare ta en blogg pause nå. Nå har det skjedd så mye de siste ukene at jeg er både fysisk og psykisk helt utkjørt. Er nå hos min kjære bror og blir her en stund for å bli ivaretatt og hvile i trygge omgivelser da jeg ikke lenger kan stole på meg selv - noe som er fryktelig skremmende. Jeg må ta vare på meg selv nå, ta imot støtte av familie og venner- slippe dem inn bak masken min og la dem ta kampene for meg som jeg ikke akkurat nå makter. Ta godt vare på dere selv , og om du ikke klarer- slipp andre til. Man skal ikke måtte klare alt alene.  Jeg kommer tilbake når jeg er bedre.. vi blogges! Takk for støtte, setter så ufattelig stor pris på det!! Vi blogges! Varm klem fra Lunaen 

A touch of yellow

Hei og god morgen kjære dere! ♥I natt har jeg sovet ganske bra, og føler meg LITT bedre akkurat nå. Håper det varer en stund, altså, noen timer i alle fall - det hadde vært fint. Sindre kommer over i pysjen på kaffe besøk nå, jeg svarte kort og greit: "Ja bare kom, men jeg gidder ikke pynte meg ass" - Så håret står til alle kanter og nyvåkne trøtte øyner og fremdeles i pysjen, er hva han vil møte idag ;) hehe! Fint å ha slike vennskapsforhold, der man ikke behøver ordne seg selv eller diske opp med annet enn kaffe for å kunne ta imot besøk. ♥ SE jeg kjøpte meg roser i går da jeg og en fra Tjeneste for psykisk helse følget meg på butikken. ER så glad i blomster bitt gitt! ♥ 

Og så har jeg fått inn  enn annen farge her, nemlig YELLOW ! (Av alle farger, ja.) Har faktisk bestilt meg bikini i gult også, har virkelig begynt å like den fargen skikkelig godt! ♥ Color my world .. 

GUL blomst! Roser, tror jeg, dette og. Eller? Nå ble jeg jaggu meg usikker.

Jeg skal vise dere flere bilder senere, nå hører jeg bilen utenfor. Så logger av nu!!! Mååååå gi han en GEDIGEN KLEM!!!!!! 
Ber for en god dag idag! For dere, for meg! La oss få litt fri fra alt det vanskelige.. La oss nå noen timer idag i alle fall. ♥


Ta vare på dere så godt dere klarer!!! ♥ DU ER VERDIFULL! Ja, DU! 

- Lunaen - ♥

Kort Evighet


kom hjem, kjære, kom hjem
legg hodet ditt i fanget mitt
det er sånn vi skal vente til bråket er over
og stormen har rast fra seg
og alle har sluttet å sloss
her er det ingen som kan finne oss- Siri Nilsen -

Moodboard..

Jeg har ikke krefter idag, ikke energi til overs.. ei eller ord til å skrive noenting etter en dag som jeg skulle gjerne vært foruten... Så jeg har heller laget noen moodboard istedet.. Beklager. 
- Lunaen - ♥ Sov trygt, fine dere.. Jeg kryper snart under kuledynen..

#Moodboard #Psykiskhelse #Helse #Personlig #Sykdom #Fortvilelse #Depresjon #PTSD #Selvskading #Selvhat #Onedayatatime

Uken som gikk♥ #15


♦ 
Ukens fokus:
Sonde-ernæring, spise måltidene, øke vekten = Recovery! Jeg vet det er mange som ikke tror jeg noensinne kommer til å bli bedre, og at så mangt blir sagt, - men heldigvis er det så mange andre mennesker i denne verden som faktisk gir meg styrke til å stå i dette, gjøre jobben jeg gjør nå hver dag, og de støtter meg i alt jeg gjør. I'm blessed ♥ Og så takknemlig for alle som har kommet på besøk og holdt meg med selskap, ivitert meg med på ting, osv. denne uka, det har gjort ting enklere å stå i. Jeg har følget opplegget jeg selv med de rundt har satt, og er egentlig himmla stolt over det!

♦ Ukens tanke:
"FY FAEN, skal jeg være så stappmett for resten av mitt liv?" Nei, jeg skal mest trolig ikke det. (hope not!) - Når kroppen plutselig får "så mye" næring hver eneste dag som den nå gjør, da er det klart jeg må kjenne på mye ubehag. Det er slik det er. Men samtidig er det også mye positivt jeg har merket av forskjell. Blant annet at jeg sover mye bedre om nettene nå de siste tre døgnene, jeg har mer energi enn jeg hadde før sonde-ernæringen startet, jeg har rett og slett med livs-kvalitet.
Før jeg startet med sonde-ernæring og faste måltider var jeg utslitt etter å gå bare en runde rundt huset i sakte tempo.. Jeg merker energien stiger, og det er virkelig en av de tingene som gjør at jeg orker å forsette, til tross for denne ubehaelige metthetsfølelsen, oppblåst mage, den indre kampen av en krevende dialog ​mellom meg og spiseforstyrrelsen, -men jeg fortsetter. Fordi jeg vil ha ett liv. Jeg SKAL klare det denne gangen!


♦ Ukens opptur:

Jeg og venninnen min dro ut på pubben fredag etter kino, og var ute helt til det stengte kl 03.00. Jeg er alltid, uten unntak, nærmest sengeliggende dagen etter å ha vært ute. Og da mener jeg, jeg ligger store deler av døgnet. Fordi jeg er helt utslitt, utmattet, tappet for krefter. Det koster, og jeg vet det. Men je gjør det likevel - fordi det er verdt det. Uten noen positive opplevelser i hverdagen blir man heller ikke bedre. Så selv om jeg vet hvordan dagen etter blir, så er det verdt det likevel. MEN det som jeg merket igår, var at jeg ikke lå rett ut - jeg hadde fremdeles mer å gå på! Så at næring, søvn, og det å skjerme seg fra alt som er energi-krevende som f.eks drama, negativitet, stress, - DET gjør underverk.
(Takk forresten til dere vi hang med, dere er greie kule folk! - Dere vet hvem dere er) ♥


♦ Ukens nedtur

Dette vil nok høres helt merkelig ut, men at det snart kommer en ny person inn i livet mitt. Neste runde med intervju ang BPA er allerede neste uke. Selvsagt GLEDER jeg meg til å bli ferdig med denn krevende lange prosessen, og å få alt det på stell. Men å bli kjent med enda ett nytt menneske.. Altså, det er sånn glede-sorg hand i hand. Det er en forandring, og jeg vet at forandringer er en av mine største utfordringer. Og jeg vet jeg må få hjelp til å takle det og lære meg å håndtere det, men jeg HAR aldri fått hjelp til det. Så derfor er jeg redd at jeg kommer til å bli dårligere de neste ukene enn bedre. Men jeg er som alltid, ærlig med legen min om hva jeg føler. Han er den eneste jeg føler lytter og også forstår - helt fullt ut. Hvor dypt og inderlig forandringer, gode eller dårlige, hvor jævelig tøft det er for meg å takle. Jeg tåler det rett og slett ikke, jeg går konstant i beredskap og alltid på vakt etter "fare". Bakkekontakten forsvinner, jeg blir drit redd. Samtidig, så VET jeg at på LANGSIKT at dette er bra. Men fra neste uke og videre? Kommer jeg til å være ett vrak ..... Og jeg kjenner jeg gruer meg....

♦ Ukens glede:
Kinoen! Skjønnheten og udyret! Den VAR så vakker!!! Har du mulighet, dra å se den! Helt nydelig!!!! :D 

♦ Ukens største utfordring:

Å la sonde-ernæringen gå inn uten å slå av. Det er som om jeg blir konstant dratt i hver rettning, en holder den ene armen min og roper at "DETTE ER BRA, STÅ PÅ, DU FORTJENER MATEN! DU TRENGER DEN!" - og så har vi den som drar i den andre armen min, i den andre rettningen - "SLÅ AV! DU TRENGER IKKE DEN DRITTEN DER! TROR DU VIRKELIG DU FORTJENER NÆRING? SLÅ AV FOR FAEN!" - og jeg står midt mellom og bare - er. Blir dratt frem og tilbake og prøver holde meg "sane".

♦ Ukens sang:


♦ Ukens Quote:


- Lunaen - ♥

#Anoreksi #Sondeernæring #PTSD #Recovery #Helse #Personlig #Liste #Psykiatri #Psykiskhelse #Mentalhelse #Håp #Tillit

Sunday morning - my new favorite day! ♥


God morgen kjære dere! ♥ Hvordan har natten deres vært? ♥

Jeg sitter her med sminke fra i går, jepp, lærer aldri.. Så øynene er klistret sammen nesten, så etter å ha fått i meg denne første koppen med kaffe blir det rett å fjerne dette klisset ;) hehe!! Lærer aldri vettu ;)
Hadde den syyyyykeste drømmen ever idag til mårran, - endte med at jeg ble drept , og jeg i helt normal Luna stil:
"Okay, I've pray for someone to come kill me so many times in my life, so go on. But, can I get a cigarette first?!" Og jeg fikk det, faktisk. yeeej!

Weell, det var den drømmen. Woke up, still alive ! Still breathing! And that's a good thing! ♥

Dere som har følget med meg en stund nå, vet at jeg pleier å skrive "Uken som gikk" idag, det gjorde jeg ikke forige uke. Rett og slett fordi jeg var så dårlig da. Men I promies, today it's coming! Sooooo, stay tuned! ♥

Ha en bra søndag, søte dere! Ta vare på dere selv og gjør det som er for DITT beste. Du er like mye verdt som alle andre, la oss minne hverandre på det! Det er viktig å huske på.. Og enda viktigere å føle det. 

Blogges litt senere! :D 


Love,
Lunaen ♥

#Søndag #Hviledag #Kaffe #Helse #Personlig 

Saturday - nye søte øredobber ♥

Hei kjære dere! Hvordan har dere det på denne lørdagen?? Skal dere noe ikveld, eller skal dere bare ta kvelden som den kommer slik som meg? Jeg har ingen planer, er ferdig med oppfølgingen idag, nå er det bare avslapping i heimen. Har tent stearinlysene, dempet belysningen, kokt meg en kanne kaffe og kastet på meg koseklærne. Har ikke noe spesielt på planen, men vi får se hva kvelden bringer. Kanskje blir jeg bare hjemme å slapper av, var jo ute i natt på rangel så. ;) hehe..

Men dere, idag kom min lille søster innom helt ut av det blå, sååå koselig! Og SE hva hun hadde funnet til meg! De skjønneste øredobbene! De er av porselen, sååå fine! ♥ Jeg elsker dem! 


Look at these suuuuuper cute earrings!!​
Det er en merkverdig opplevelse å ikke være sengeliggende idag. Det pleier jeg alltid være på dager etter å ha vært på rangel. Merker at nå som jeg har fått i meg mer næring, jevnlig hver dag, at energien og kreftene er mye mer tilstedet enn det har vært på veldig lenge. Tror det er mye som spiller inn, men det er selvsagt ikke å undervurdere at næring og bedre søvn har gjort underverk. Det å skjerme meg fra FB en stund nå har også hjulpet veldig. Derfor skal jeg fortsette en stund til å være uten FB, det er godt å ikke føle på at man hele tiden må svare på alt, - det krever mye når man er på underskudd av det meste.

Godt å kjenne på at man har mer styrke til å være tilstedet i livet sitt, og orke mer. Venninnen min sa det igår, hun merket stor forskjell på meg da vi kom hjem fra kiwi - jeg var ikke totalt utslitt som for en uke siden. 
Det går rett vei, endelig. 

- Lunaen - 


#Søsken #Kjærlighet #Hellokitty #Øredobber #Gave #Lørdag #Recovery

16 spørsmål, Let's play: "Would You Rather?"

"Would You Rather" spørsmål, og ganske mange var frytkelig vanskelig å velge mellom! Oi oi! 
But, here we go! På en lørdags ettermiddag. 

 • Would you rather live one life that lasts 1,000 years, or live 10 lives that last 100 years each?
  ♦ Fuck, det var vanskelig. Tror jeg fakisk ville levd 10 liv i 100 år, enn 1 liv i 1000 år. For dette livet her, som jeg lever NÅ, i 1000 år?! eeeh, no thank you. Dessuten så tror jeg faktisk helt oppriktig, at vi lever flere liv, og i hvert av disse livene vi lever er vi her for å lære noe. Jeg har tydelig ett av de tyngre livene dette livet, så jeg gleder meg egentlig til neste, haha - håper det blir super kult!! ;) 

 • Would you rather use eye drops made of vinegar or toilet paper made from sandpaper?
  ♦ Oh my goooood.... De som ikke vet hva "vinegar" er, det er EDDIK. Hvem vil ha øyedråper av EDDIK, men hvem faaen vil ha sandpapir til å tørke seg i XXX!? - Eh, men måå jeg absolutt velge vil det vell bli eddik i øynene, sandpapir til å tørke seg tror jeg vil være FUCKINGS vondt!!!  

   

 • Would you rather be without elbows or be without knees?
  ♦ Faktisk, uten knær. Da kan jeg ruuuule gata med den kuleste hellokitty-rullestolen og fremdeles skrive ;) 

   

 • Would you rather experience a sharp pain in your side each time someone says your name or have a bell sound each time you are aroused?
  ♦ Da hadde jeg sagt klart ifra at navnet mitt ikke skulle nevnes - ved noen som helst omstendigheter, og jeg ville sluppet begge deler ;)

   

 • Would you rather have to sneeze but not be able to, or have something stuck in your eye for an entire year?
  ♦ Et nys, uten tvil! 
   

 • Would you rather have a dragon or be a dragon?
  Være en!! Kunne fly? AWESOME!!! 

   

 • Would you rather secretly have sex with a goat, or have everyone think you had sex with a goat even though you didn't?
  ♦ Hvordan faen skulle jeg kunne fysisk klare å ha sex med ei GEIT?! Nei,  der står jeg over ass. Om noen skulle trodd jeg hadde hatt det, så skulle de vær så god få lov å ha den syke fantasien sin ass. 

   

 • Would you rather have hair nowhere on your body or be very hairy all over and not be able to shave?

  ♦ NO HAIR. Nei fysj, masse hår på hele kroppen men ikke kunne shave det bort?! Aldri! - Da ville jeg heller vært uten å brukt de kuuuuleste parykkene og vippe-ekstention ass :D No worrys! 
   

 • Would you rather never be able to speak again or always have to say everything that is on your mind?

  ♦ Shitt. Tror for alles beste jeg da burde være "mute" for resten av min eksistens. For om jeg måtte sagt alt som jeg tenkte på ville jeg vært innelåst på ett asyl for ever time!  

 • Would you rather be able to read or be able to read minds (but be illiterate)?
  ♦ Aldri om jeg friviliig ville valgt å kunne lese andres tanker. Har nok av mine egne forstyrrelser! Så nei, folk forteller det de ønsker - og får ha tankene sine helt for seg selv. Bøker, nyheter og blogger takk. Ikke hjerner!

   

 • Would you rather be able to speak fluently every language in the world or be the best in the world at something of your choosing?
  ♦ Faktisk, så ville jeg valgt å kunne snakke flytende alle språk i denne verden, fy søren sååååå kult å kunne reise hvor som helst og kunne bli kjent med masse kule folk fra alle land?! Wow! Absolutt det!! 

   

 • Would you rather be in prison for five years in solitary confinement or not ever go to prison and not ever become rich?
  ♦ Haha, lett. Aldri fengesel, å bli rik er ikke akkurat ett mål jeg streber etter. Jeg har vært nok på "isolat" for ett helt liv! Så nei takk. Aldri fengsel, aldri rik. No big deal! :) 

   

 • Would you rather wear a snow suit in the desert or be naked in Antarctica?
  ♦ Åh shitt. Den var vanskelig. Tror nok jeg ville ha hatt en snødress i ørkenen, den kan jeg jo kle av meg...? Eller har jeg missforstått? NAKEN på Antarktis? NEI...

   

 • Would you rather change the past or be able to see into the future?
  ♦ Se inn i fremtiden. 


 • Would you rather wear a pushup bra all day long, every day or stiletto heels all day long, every day?
  Å gud, jeg hater pushup BHer. Helt ok under en kjole eller når man skal noe spesielt, men å gå med det hele dagen, hver eneste dag?! Husker jo ikke sist jeg brukte en! Hahaha!
  Men hæler, hele dagen, hver dag?!
  - Må vell bli BH-en det da... Ødelegger i alle fall ikke føttene mine. 

   

 • Would you rather be invisible or have the ability to fly?
  ♦Å fly! Jeg vil kunne fly!!!!! Absolutt!

  GOD HELG SØTE DERE ♥
  - og jeg må bare takke nok igjen, for at dere finnes!! ♥ Setter så pris på alle dere fine jeg snakker med både her og møter irl, dere er så nydelige!!! ♥ Takk vakre sjeler! ♥ Det er så fantastisk å få høre at dere liker bloggen min, syns jeg er tøff som setter ord på følelser mange føler på men ikke våger snakke om og heller dessverre bærer tett til sitt eget hjerte ... alene. Det er ensomt..

  Jeg er både ydmyk og takknemlig for at dere er så tøffe som sier det til meg, - jeg blir alltid varm om hjerte når jeg møter dere og dere forteller deres historie, og at dere tenker og føler mye likt som meg.. Vi er ikke alene, hva? Vi er mange.. Og sammen? Så står vi sterkere! ♥

  Spre kjærlighet, omtanke, varme og latter på denne lørdagen, til alle du møter - det er den beste medisin som finnes! ♥


  Og du? Ta vare på DEG SELV først, ok? ​Da først kan du ta vare på andre! ;) 


  - Lunaen - ♥

BEAUTY AND THE BEAST♥

Åååå for en VAKKER versjon dette var!! ♥ Jeg ELSKET den! Det er jo en av de største Disney-klassikerne som finnes, og det er også en så VIKTIG og BRA historie, - og Emma Watson var jo helt perfekt til å spille rollen som vakre Belle!  
Spesielt syns jeg denne filmen er så bra fordi den minner oss alle på at det er det indre som teller, og nå som vi er i en av de verste tidene hvor utseende virker å telle mer enn hva du har i hode? Så passet det perfekt at denne filmen ble ..
Vakker historie, vakker film, med ett vakkert budskap. 

The Beast (Dan Stevens) and Belle (Emma Watson) in the castle library in Disney's BEAUTY AND THE BEAST, a live-action adaptation of the studio's animated classic which is a celebration of one of the most beloved stories ever told.
(Bilder fra Google)


(Ariana Grande & John Legend​) 

Anbefaler virkelig alle som elsker Disney, og spesielt denne filmen som vi er mange som husker godt fra barndommen. For den var virkelig helt nydelig! ♥ 
Takk for kjempe fin kveld, Camilla, Kathy og Frode ♥ 

- Lunaen - 

#Disney #Film #Beautyandthebeast #Venner 

Skjønnheten og udyret!


Hei herlige dere! ♥ Håper natten deres har vært god! :* Det er søren meg fredag allerede, igjen! Syns tiden går så fort, dagene er lange føler jeg - men ukene raser i full fart. 
Idag skal jeg gjøre som jeg gjør, hver dag. Tar imot hjelpe-apperatet til tre måltider daglig. Det går etter forholdene bra, jeg gjør som jeg skal. Men jeg blir fort sliten, for der er mye krefter i meg som stritter imot - og så er det den delen av meg som VIL ha ett liv, nå! Så å sloss så beinhardt mot denne sykdommen, her hjemme, er det mest krevende jeg har vært borti på lenge. Derfor sover jeg nå faktisk veldig mye. Jeg sover både på ettermiddag/kveld, og natt. Kanskje fordi kroppen får næring igjen jevnlig og ikke bare litt her og der.. Men konstant, jevling, faste måltider til faste tidspunkt. 


Men dere, idag skal jeg på kino!! Jeg og to venninner skal på Skjønnheten og udyret! Noen av dere som skal?! - Jeg gleder meg sånn! Blir nesten litt nostalgisk, haha! jeg husker som liten elsket jeg den filmen. Alle disse prinsesse filmene syns jeg var så vakre. Og det er jo en helt nydelig historie! ♥ 

Nå må jeg gjøre klar frokost, og etterpå skal jeg komme meg i dusjen å få stellt meg litt.. Skal bare prøve å ta det med ro i formiddag siden jeg skal på kino ikveld. Jentene kommer hit først, så drar vi sammen ♥ Jeg gleder meg! Det blir nok en fin kveld! ♥

Ha en nydelig dag vakre dere! ♥ Og riktig god helg!!! Nyt den, og de av dere som sliter - ikke gi opp.. Vi skal klare oss! Se etter de små lyspunktene i hverdagen, de er der.. de finnes, de er bare litt vanskelig å se noen ganger.. ♥
- Lunaen - 

He's finnaly home! (begge guttene mine;) hehe!!

 Haha, en av de nærmeste venninnene mine kommenterte nettopp nå på instagram på bilde over: "Bra du får i sindre noe kaninfor", og det passet ypperlig til kommentaren nedenfor, "He's trying to be healty, it's not working so well...." ;) Fordi han her? Han er bare SÅ glad i junkfood, og alt av dressing og sauser og ketchup og ikke minst, majones! Altså, det er bra med litt av det, for jeg tenker ALT med måte! Men med hans overdoser av det?! WELL, det går til en grense der det blir LITT for mye av det gode ;) Og thank God, idag stoppet han opp og sa: "Jeg tror jeg går for litt mindre neste gang, det ble litt kvalmende ass"  Hahhaha! :D 

Hei forresten! ♥ Nå er jeg kommet i pysjen og skal bare slappe av resten av dagen, jobbe en del med bloggen og ellers bare prøve å kose meg å slappe mest mulig av. Hadde froksot besøk av helsepersonell, så lunch besøk av Sindre (LOVE YOU!!!!), SÅ kafé etter det igjen, så det har gått slag i slag og nå kjenner jeg at jeg trenger bare en helt stille rolig kveld for meg selv, ja og sammen med pusekatten som ENDELIG fant tilbake etter to døgn hjemme hos sin egentlig eier ;) hehe!  


Han krever ikke stort, lissom ikke så dyre leker han trenger. Han er temmelig crazy ass! Kosepusen ♥ Blitt så glad i han her! Glad jeg får lov å låne han ;) 

Meg som katt i neste liv ;) 

So koselig date med fosterforeldra på low-carbia kaféen og drakk caféLatte♥

Nå har jeg kun ett besøk igjen idag, og det er helsepersonell for oppfølging til middag, så er det kun meg og pus hjemme for en "avslappende kveld" så godt det lar seg gjøre om dagen før sonden skal på i 22-tida. Kommer tilbake til innlegget jeg snakket om ikveld, eller imorgen. Det spørst formen, håper dere tilgir meg, det meste krever og hjernen min er litt av og på om dagen. Håper dere kan være litt tålmodige med meg. ♥ Lots of love!!  

Ha en trivelig kveld!! ♥ Klemz, 
- Lunaen - ♥

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017


★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits