7 dager til Spania, vil jeg bli klarert frisk nok til å dra?

Tirsdag har jeg en ekstra legetime grunnet at jeg reiser jo til SPANIA om traaalalalala, kun 7 DAGER! Min fosterfar sa: "Ja vi får se om han klarerer deg frisk nok, nå da."  VELL; I know he will! Fordi han er en evig optimist, han stoler på det jeg sier og han lytter, og han stoler også på de jeg skal reise sammen med. Så jeg er ikke i tvil om at reisen blir, men jeg tror han vil bli MEGET imponert over hvordan jeg har stått på de siste to ukene nå! Både i forhold til nok hvile og til kosthold.
For her har jeg jaggu meg jobbet BEINHARDT! Det er nok en av grunnen til at jeg har vært så sliten også. Fordi det koster å jobbe med sf hver dag - mye alene. Fordi ingen andre enn JEG kjenner angsten i kroppen etter måltidene, stresset som øker, og stemmene som trakkaserer meg. Men jeg merker jo allerede på flere av genserene og topper at de sitter litt tettere, og det er jo ett GODT tegn! Det vil si at jeg har gjort en himmla bra innsats! YESS! 


Idag var jeg, Arne og fosterforeldrene mine på kafé, å bli påspandert kafé er ikke verst altså ;) Og hurra!! De hadde pastasalat idag! Det er noe av det beste jeg vet, og denne? KNALL GOD!! ♥ Jeg elsker den kaféen, alltid god mat og hyggelig betjening - kan ikke bli bedre ♥Så kjøpte vi med oss god kveldsmat, da er maten utenom middag i boks idag! Det blir mest trolig laks, poteter og saus. Eller ris. Vi får se! Gud, må huske å ta opp av frysa! Haha! Vell, nå er jeg meget sliten av en aktiv dag så langt. Så skal slenge meg litt på sofane å hvile nå så jeg er klar for å møte en av mine nærmeste venninner ikveld. ♥ Gleder meg! ♥Det snør ute. Så gjett om Spania blir FANTASTISK. Tenk at jeg ALDRI før har vært på en slik tur?! Det blir mest trolgi helt AMAZING! JEG GLEDER MEG SÅ INNMARI MYE!! Åååå det skal bli godt med varme på kroppen nå! 
Planer i helgen dere? Jeg skal ta det med ro, fokusere på det viktgste frem mot turen - Hvile og mat. Minst mulig stress, minst mulig uro. Det har jeg klart nå siden L var her, og det skal jeg fortsette med. Work work work. Som før sagt: Recovery dosn't have a day of. Det er virkelig true words!

Riktig så god helg til dere, hjerter! Love! 

- Lunaen - ♥

4 kommentarer

Janniche Paulsen

21.04.2017 kl.14:47

Er så stolt av deg!! Fy søren som du står på!! :-D

Vet du hva? Jeg har heller aldri vært i Syden... Faktisk aldri lenger enn i Sverige. jeg synes det er skikkelig flaut, og føler jeg er den eneste i hele verden som ikke har reist masse.

Angsten har satt en effektiv stopper for reising, men det går fremover. Neste helg skal jeg på hyttetur- også en ny opplevelse :-) Gleder meg masse!

Ønsker deg også en nydelig helg, kos deg med gode venner og matlaging. DU ER FLINK! :-*

Masse klemmer, Janniche

Victoria Larsen

21.04.2017 kl.16:23

Pastasalaten så kjempe god ut! Så utrolig herlig, kjære deg. Du må kose deg masse :-D

Evelinn

21.04.2017 kl.19:26

Så spennende at det bare er en uke igjen da. Weeee, så gøy for deg. Glad på dine vegne (og bittelitt misunnelig for at du skal til varmere strøk). Nesten så jeg kan kjenne på dine sommerfugler.

Hvor lenge skulle du være der nede?

Snakket med noen idag som kom hjem for to uker siden. Bare å glede seg og pakke med seg sommerlige klær (selvsagt). Er rundt 25 grader der, så LITT varmere enn her.....hehe!!!

Blir spennende å høre om turen da etterhvert.

THUMBS UP, Luna! Godt at det har gått bedre med spf. Vet desverre så altfor godt hvor mye arbeid og energi det krever. Sliter bigtime selv og jah, det er virkelig en beintøff (for ikke å snakke om ENSOM) kamp vi står i når det kommer til spf.

Lykke til med "siste" uka. Dette greier du glatt :) Bare å begynne å pakke kofferten. Jeg hadde nok omtrentlig vært ferdig pakka skulle jeg dratt dit om en uke :p Hihihi!!!

Hege Kristin

21.04.2017 kl.21:09

så spennende! <3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits