Definisjon på en god morgen! ♥

GOD morgen, alle mine fine! ♥​ Hvordan har dere det den formiddagen her? Og dere, jeg har jo endel lesere ser jeg. For ja, vi har statestikk her på blogg.no. Og jeg, som flere andre bloggere, har veldig lyst å bli kjent med dere! - Det er flere som skriver til meg at de føler de kjenner meg etter å fulgt bloggen min lenge, men hva med dere - jeg andre ikke hvem dere er, jeg! Så viss du ønsker, legg igjen noen ord i kommentarfeltet! :) Jeg vil gjerne vite hvem DU er, hvor du bor, alder, hva du gjør og hva som gleder deg. ♥ Det er helt okey å være anonym, selvsagt :) Håper vi kan bli litt kjent, begge veier! ♥Idag er det en GOD morgen kjenner jeg. Jeg har tatt det heeelt med knusende ro idag, ingen stress overhode. Pappa er kommet hjem fra Sandsøya, det er hvor vi har sommerhus. Og siden jeg sjelden er ute av hus nå om dagen ringte jeg han og spurte om vi skulle dra på kafén og spise lunch idag. Det var begge to med på, så nå må jeg snart komme meg ut av natt-tøyet og inn i hverdagsklær! :)

 

Jeg har sittet å lest litt, spist en god frokost som min nabo og venn Arne fikset til oss mens jeg var på badet. Og nei, vi har ikke noe på gang, viss du tenkte den tanken. Bare to gode venner! ♥ - Det er fullt mulig med venneskap mellom en gutt og en jente uten noe mer enn det, haha!;) Og siden vi bor i samme hus, altså, han i leiligheten over meg spiser vi ofte måltider sammen. Som før sagt, det er mye koseligere og enklere å spise når man er to , og ikke bare en. Tror jeg mange kjenner seg igjen i? 


Dette er virkelig definisjonen på en GOD morgen for meg. Når jeg får til å gjøre det som de fleste andre tar som en selvfølge. Noen kopper kaffe før dagen starter, god musikk på ørene, frokost inntatt uten angst (!!) og å våge ha oppe persiennene å slippe dagslyset inn. Klare ta telefonen, og å være sosial. Idag skal bli en bra dag, dere!
Godt å kjenne på en indre ro idag, det er sårt etterlengtet!
 Nå må jeg gå å gjøre meg klar for kafé med forsterforeldrene mine og Arne. Vi skal kose oss! ♥

Hvordan har dere det idag? Har dere noen planer for helgen? 
Håper å høre noen ord fra dere ! :D STOR KLEM til den som vil ha! 

 

- Lunaen - ♥

6 kommentarer

Sandra Marie

21.04.2017 kl.11:29

Kos deg masse på lunsj med far <3 og ha en super helg fine! :*

Lunaen

21.04.2017 kl.11:36

Sandra Marie: Takk i lige så vakre! <3 Kos deg masse!

Tone

22.04.2017 kl.00:58

Hei Luna ❤ En av dine faste lesere som desverre ikke er så flink til å kommentere. Er 42 år, gift, bor i Trondheim og har en datter på 6 ( snart 7) år. Hjemmeværende med en kropp som etter mange år med spiseforstyrrelser, depresjon og angst ikke orker arbeidslivet desverre. Det går bra med meg nå, men det skal liksom ikke så mye til før ting murrer i bakhodet. Så jeg kjenner meg godt igjen i deler av din kamp. Ellers må jeg bare si at du imponerer meg med din ståpåvilje ❤ Håper å krysser alt jeg har for at du får reise til varmen. Her snør det så lite som minner om vår 😡 Mange vil kanskje tro at dagene blir lange når jeg kun går hjemme, men med ei i 1 klasse så går dagene fort. Lykke til videre Luna ❤ Dette klarer du❤

Lunaen

22.04.2017 kl.21:02

Tone: Hei Tone!! :D Så utrolgi hyggelig at du la igjen en hilsen! <3 Tusen takk! <3 Trist å lese at du sliter du også, håper virkelig du har lyspunkt i hverdagen som gir deg noe glede! <3 Takk for at du følger med meg, håper det også gir DEG noe. <3 STOR KLEM til deg!!<3

Camilla

23.04.2017 kl.01:02

Fast følger, vært dårlig på å kommentere den siste tiden, men vit at du er daglig i tankene, din stå på vilje, dine ord og smil er en stor inspirasjon. Du er en jeg ser opp til.

33 år, fra Moss, alenemamma og uføre.

Kjempet en kamp mot angst, depresjon og mye selvmordstanker fra jeg var lita, diagnose PTSD og personlighetsforstyrrelse.

Liker og være med venner, trene, reise, lese, naturen, har ikke ro i kroppen til å sitte så mye rolig så blir mye gåing:)

Er ekstremt impulsiv ;)

Tja ikke mye spennende fra meg da:-P

Stå på videre skjønne du, du er fantastisk <3

T

25.04.2017 kl.00:38

Hei Luna!

Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Er fast lesar, men veldig dårleg på å kommentere.

Eg går på skule i Volda, og kjemper ein hard kamp kvar ein einaste dag med sjølvmordstankar.

Har tenkt veldig mange ganger at det hadde vore fint å møte deg. Så om du vil møte ei ny jente, videregåande elev, og utveksle ein samtale, må du gjerne seie i frå.

Håper du får ein fin tur til spania! Det fortener du virkelig. Nyyyt.

Klem klem klem

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits