God morgen, alle hjerter! ♥

Just be cool, it's gonna be just fine 


God morgen, hjerter! ♥
Idag er det ei skikkelig nervøs jente trippende rundt her i huset! Det er ett viktig møte idag, og jeg forstod ikke først før sent seeent igår kveld hvorfor hele meg var så usedvanlig engstelig og angstfull hele (forbaska) dagen igår. Vell, så kom jeg endelig på det rett før sengetid, MØTE onsdag. Herregud, hvorfor sjekket jeg bare ikke dette fancy "dement-brettet" jeg har hengende på veggen?! For josa, jeg har fått det fra hjelpemiddelsentralen nå. Jeg har bare glemt å fortelle dere det. Hehe! 

Det er SKIKKELIG fancy altså, og jeg priser meg lykkelig over å være så heldig å få en slik ting som kan minne meg på både hvilken dato det er, mnd, dag, avtaler, måltider osv. - Det har virkelig vært til STOR hjelp så langt, så jeg må si det funker veldig bra- ja så lenge jeg husker å legge inn avtalene selvsagt! Haha! 
Jeg har hel-gradert meg, dere.. Haha, så jeg er hundre og ti prosent sikker på at jeg kommer meg på møte, noe jeg ikke gjorde sist. Er innmari dyktig på å tenke meg redd skjønner dere! - Så ille at jeg mister helt fattninga noen ganger. 
Så nå kommer BPA-en min i formiddag og er her helt til jeg skal på dette møtet.. Safty first, har jeg hørt, haha..

Hjerte hamrer i brystkassen idag, er så helsikas nervøs at jeg blir jo helt satt ut av vater av hele greiene! And oh yess, mer enn jeg til vanlig er, og da kan du jo tenke deg! :O Men så pleier jo ting å ordne seg på ett eller annet merkelig vis tross alt, så jeg burde bare få i meg frokosten, sette på hakket høyere musikken (overdøyve tankekaoset og krisemaksimeringen jeg er blitt så dyktig på) og bare "ta det som det kommer". ;)
Vell, det klarer jeg ikke. Men verdt ett forsøk, eller hva?

Her er foresten sangen som spiller for meg og alle som er innom, uten stopp om dagen, den er bare SÅ bra!! ♥


Vell, nå blir det bare surr her på mårrakvisten.. sorry! Vi får blogges senere når kaffen er nådd maksimalnivået og jeg har roet nervene mine ti (tusen) hakk NED. Og nei, kaffe hjelper sikkert ikke. Men kl er ikke slått 07.00 enda, og uten kaffe fungerer ikke jeg i alle fall.

Frokost tid.. 


Ha en fortreffelig onsdags-morgen og dag, enten du skal på jobb eller hva enn du har tenkt deg til idag! :) Stoooor klem! Stay strong and be kind ♥PS: Wish me luck! (I really need it today!)

- Lunaen - ♥

4 kommentarer

kreativemeeg

19.04.2017 kl.06:54

God morgen og masse lykke til idag :)

Lunaen

19.04.2017 kl.07:01

kreativemeeg: Tuusen takk! Og riktig god morgen til deg! Håper du får en nydelig dag <3 :*

Janniche Paulsen

19.04.2017 kl.08:49

Masse lykke til, tenker på deg og heier på deg! :-* <3

Stor klem

Sandra Marie

19.04.2017 kl.10:39

Masse lykke til <3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits