17 år, neddopet og voldtatt..

♦I'm bent, but not broken! ♦

"Husker du den sommeren?" 
"Klart jeg husker det! Jeg forstod bare ikke hva som var galt!"
"Husker du jeg bare lå i sengen, ikke orket ville klarte noenting?"
"Klart jeg husker! Uff! Men jeg forstod ikke hva det var, og du sa ingenting, jeg skulle ønske du hadde fortalt det"


-


Jeg var bare 17 år den gang. Nå er jeg 31 år, og fremdeles har jeg mareritt fra den natten. 
Jeg var en naiv tenåring som trodde alle var snille, ville andre godt, med ett stort hjerte for alle som sleit - fordi jeg selv hadde det vanskelig med meg selv på den tid. Uansett hvordan, eller med hva, så ønsket jeg å være til hjelp. Og du var en av dem. Så dum jeg var, tenkte jeg i alle år etterpå. Så jævla dum jeg var som gikk fem på den kvelden du lurte meg med falske tårer og sa du trengte en prat.
- Det var kun en person sin skyld i mitt hode, og det var MIN. For jeg hadde jo drukket alkohol den kvelden, og det var jeg jo ikke gammel nok til. Jeg hadde lurt meg inn på ett utested jeg ikke var gammel nok til å være på, jeg burde visst bedre. Ikke sant? - Det var min skyld at du voldtok meg.

Min skyld at jeg så naivt trodde på deg da du hjerteskjærende fortalte meg personlige problemer jeg trodde på. Min skyld at jeg ikke forstod at du ikke snakket sant da du spurte om jeg ville se en film sammen med deg. Min skyld at jeg ikke merket at røyken du gav meg ikke var vanlig røyk, men hasj.
Du begynte å klå på meg, jeg bad deg stoppe, men du kledde av meg alle klærne mine mens jeg innstendig sa tydelig og klart NEI. Det var Min skyld at du voldtok meg, til tross for mine tårer og gjentatte forsøk på å skubbe deg bort, og jeg sa nei, mens hode mitt lå presset inn i en av putene på sofaen til moren din. 

Det ringte på døren mens du gang på gang presset deg inn i meg, og jeg husker du ropte "Faen" etteeller annet, men jeg var så langt borte for smerten var så sterk at jeg klarte ikke være "her og når". Men du var ikke ferdig med meg, du. De ordene gjør meg direkte kvalm. Klesskapet som du bar meg inn i, neddopet, naken, kald, brukt og skitten, som du kastet meg inn i som en filledukke og lukket døren bak deg. Det skulle jeg sitte stille, for du var ikke ferdig med meg, du. 

Der skulle jeg sitte så du kunne fortsette, gjøre deg "ferdig".. fortsette å bruke meg som en puledukke - ikke som ett menneske. Jeg var ikke ett menneske, for deg. Du stjal ifra meg 13 år av livet mitt. Ikke faen om du skal få resten av mitt liv! 
For det var ikke min skyld. Det tok meg "bare" 13 år i samtaleterapi for å skjønne det. Og jeg var heller ikke den eneste du tok deg retten til å utnytte.
Dessverre er det flere som du for 13-15 år tilbake valgte å ødelegge store deler av livet til. Jeg, og mange med meg, er uskyldig dømt for livet. Hjemsøkt av mareritt, flashbacks, angstanfall , tillitsvansker, problemer med relasjoner, og det er bare NOE av hva dine handlinger medfører av konsekvenser. 
Mens "menn" som deg, går på gata som om dere ikke har gjort noe galt.

Men vet du, vi er ikke ferdig med deg, heller...


- Lunaen - 


#Voldtekt #Missbruk #PTSD #Mareritt #flashbacks #Spiseforstyrrelse #Selvskade 

6 kommentarer

Lise

18.04.2017 kl.18:13

Luna, hjertet mitt blør for deg - men vet du egentlig hvor vanvittig sterk du er? Jo mer jeg leser bloggen din, jo større blir beundringen min til deg, for å ikke snakke om respekten for deg! Fy søren, du har gått igjennom alt for mye, men alikevell klarer du å sette ord på så sterke ting, holde hodet høyt og gjøre skammen til mange andre mye mindre ved å vise deg selv som både sårbar og sterk på en og samme tid💛 Aldri slutt å bruke stemmen din, du og den er verdifull! Vit at jeg tenker på deg hver eneste dag, og sender mange varme tanker! Stor klem❤️

Lunaen

18.04.2017 kl.20:29

Lise: Vakre Lise. Takk for at du følger med meg og ikke gir meg opp <3 Du er UNIK!

Sarah Nazeem

18.04.2017 kl.19:19

<3

Lunaen

18.04.2017 kl.20:35

Sarah Nazeem: <3

Erica

20.04.2017 kl.16:00

Så ubeskrivelig vondt å lese dette, og tanken på hva du har opplevd og må leve med. Ønsker deg alt godt i framtiden!

Lunaen

21.04.2017 kl.11:36

Erica: Takk for gode ønsker . I lige så!! <3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits