Deprimert? Sliten? Lei av livet? Ikke steng alle rundt deg ute, det finnes de som vil og ønsker være der for deg!

Selv hvor sliten man er, hvor mørkt og langt nede man er, hvor mye man kjenner på at man EGENTLIG ikke orker omringe seg med noen - jo, kanskje en katt eller ett eller annet krypdyr på fire bein, så gjør det til tross for. Jeg opplever og erfarer til stadighet at det faktisk ER noe av det beste man kan gjøre i perioder man ikke føler overskuddet er der, til noe. KLART hviletid og alene tid er viktig, det er det for oss alle. Men IKKE i det uendelige.. Nettopp fordi man FÅR mer overskudd av å omgås de man er glad i og de som er glad i deg, man får oppleve noe til tross for at man ikke kommer seg så mye ut som man egentlig kjenner man ønsker - men formen stenger døren.. Men dere, å sitte inne dagen lang, alene? Det gjør i alle fall ikke meg bedre. Ingen andre inntrykk eller innspill annet enn å bli påminnet av ett elektronisk apperat som henger på veggen at "Nå skal du spise" - "Har du husket at du idag skal XXX" - Eeeh. Nei, man trenger faktisk også å omringe seg med medmennesker som man kan prate med om helt hverdagslige trivielle ting. Tumbs up for nye positive erfaringer!   

Ikveld kjente jeg at jeg EGENTLIG hadde lyst å avlyse avtalen, tenkte: "Nei, orker jeg? ER så sliten.." Men så tenkte jeg bare at Nei pokker heller, nå har jeg sovet fire timer og har det egentlig ikke særlig okey med meg selv, hjelper det meg da å avlyse venner som vil og ønsker å besøke meg for å spise middag/kvelds? Som ikke krever noenting av meg, annet enn at vi er sammen? Jeg kan ligge på sofaen om jeg vil, jeg trenger ikke VÆRE NOE mer enn jeg ER. Og hva erfarte jeg? At humøret steg, latteren satt løst, diskusjonene fløyt mellom oss mens vi spiste - noe som er lettere for meg (og mange med meg) å gjennomføre sammen med andre enn alene. Snap-chat fun! ;) 

Så er det bare å finne balansen mellom sosialt og nok alene-tid. Det er ikke lett, men vet du? Når man velger å vise tillit til de rundt seg og du kjenner og vet at de respekterer deg, så kan man faktisk si: "Vet du, nå er jeg så sliten at jeg trenger å sove litt." De som er glad i deg vil vise forståelse for det, og mange? De ser det også at "Nå er det på tide vi avslutter besøket for idag". 

Man lærer og erfarer stadig nye ting, og jeg er glad for erfaringene jeg det siste året har gjort meg. Jeg er glad jeg har valgt å slippe menneskene rundt meg innpå meg selv når jeg er dårlig, og lar de se det. Det er ikke lett for de rundt å forstå om de kun får se deg på de gode dagene dine. Velg å stol på at de du har kjær tåler hele deg, også når du har det dårlig. Du vil nok bli positivt overasket, det har i alle fall jeg blitt det siste året.

Ønsker dere alle en riktig så god natt, hvil dere godt! Ny dag imorgen, med nye muligheter! ♥

- Lunaen - ♥

6 kommentarer

Jegmotverden

17.04.2017 kl.22:35

Så fine og koselige bilder <3 :D utrolig bra skrivet, du er kjempe flink til å skrive synes jeg. Klem. <3 <3

Lunaen

18.04.2017 kl.11:33

Jegmotverden: Tusen takk for det! Så hyggelig å høre! :D <3

Victoria

18.04.2017 kl.00:25

Så godt å høre at det ordnet seg for deg. Det er viktig å finne den balansen som du sier, ja. For en sterk dame du er! Stå på - du inspirerer så mange mennesker (inkludert meg selv) :-)

Lunaen

18.04.2017 kl.11:31

Victoria: Tuuusen takk fine deg! <3

en leser

18.04.2017 kl.11:03

Du er heldig som har noen du kan være sammen med slik, skulle ønske jeg også hadde det...

Så ut som en koselig dag :)

Lunaen

18.04.2017 kl.11:28

en leser: Uff, det skulle jeg virkelig ønske du også hadde.. <3 Hvor bor du??

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits