Først var jeg sammen med en gift mann..NÅ er jeg sammen med ei som skal gifte seg..


Jeg har fryktelig dårlig moral, og har absolutt ingen, what so ever av hemninger. Heller ingen verdier
, siden jeg var sammen med en gift mann i over ett år... Heldigvis ødela ikke dette ekteskapet deres, for da jeg flyttet inn til dette ekteparet som har vært gift i 25 år? Da ble vi sammen alle tre, faktisk. Joda, det finnes ikke grenser for hva dette menneske, Luna, bedriver med. Det tok der imot slutt mellom oss tre etter fire mnd, og vi er nå bare venner. 

Eller venner? Jeg har ingen venner... Alle dere ser på bildene som jeg refererer til som venner? De får betalt for å være sammen med meg. De er ikke egentlig vennene mine, for "en som meg", ja, ei med så mange utfordringer i livet kan umulig ha venner. Så jeg må bare innrømme det, de jobber for meg. Alle sammen. Ikke ett eneste menneske som har vært på bloggen eller FBen min, eller som dere har sett meg hengt med hverken på resturant, kafé, utested, er venner. Alle er støttekontaktene mine.

Men dere, nå har jeg altså det klart det igjen, jeg. Jeg har igjen mistet hode helt fullstendig! For det ble jo slutt mellom meg og ekteparet for ikke så lenge siden, ikke sant? Men nå har jeg rett og slett en stund vært sammen med ei dame som skal gifte seg om ikke så lenge... :/ Og jeg er faktisk invitert i det bryllupet.. Siden det er ei av mine aller nærmeste og bestevenner. (Eller, støttekontakt, da.)

Jeg må si jeg er mektig imponert over hvor mange helt crazy, helt absurde historier denne bygda klarer å dikte opp om meg og mitt liv. (og sikkert alle andres.) Jeg har sittet mange målløs timer i min egen sofa sammen med mine venner, som nei, ikke er hverken kjærestene mine eller støttekontaktene min, men VENNER som ikke får betalt av å omgås meg. All cred til dere for jeg har jo ett helt utrolig villt liv jeg - i følge bygde-sladderet da.. Men jeg må nesten bare skuffe dere, for ingenting av det dere hører og sprer videre - er SANT. 

#Fuckgossip #Bygdesladder #Bygdelivet #Rykter

- Lunaen - 

Følg meg om du ønsker på FB: Lunaen.blogg.no
Instagram: lunaench

11 kommentarer

Lizbeth Osnes

16.04.2017 kl.10:03

Sooom jeg kjenner meg igjen! Er fra ei lita bygd jeg også - GJETT om det var godt å flytte der ifra :-) Hvor er den toppen fra, forresten? Must have.

Lunaen

16.04.2017 kl.10:05

Lizbeth Osnes: Haha, helt sykt hvilket liv jeg har! :P haha!!
Den er fra Wish, tror jeg har lagt link til den i ett innlegg her. WISH nettsiden. :) MASSE KULT :D

Hanne

16.04.2017 kl.10:13

Hei. Likte måten du sier ifra på ☺ Håper de som trenger høre det leser. Både de i din bygd og alle andre steder ☺ Ha en god Søndag. Hilsen Hanne

Lunaen

16.04.2017 kl.10:18

Hanne: Takk i lige så! <3 :* ha en fin dag!

Alexander

16.04.2017 kl.10:44

Kult at du slår tilbake på denne måten! Ha en fin påske :D

Lunaen

16.04.2017 kl.18:12

Alexander: Takk! Ha ei fin påske du og! :D

Linda Iren

16.04.2017 kl.12:46

Eg må berre le sia eg e i godt humør idag.rykte e berre vås og tull og ingenting å bruke energi på.men jaggu blir en dritlei av og til.folk må kjede seg sia dei bruka so mykje tid på tull..be dei ta seg en bolle!

Lunaen

16.04.2017 kl.18:12

Linda Iren: Ja, mange som treng å ta seg en bolle ass ;) haha!

Sarah Nazeem

16.04.2017 kl.13:14

Wow, innmari kreativ måte å treffe spikern midt i hodet på (eller hva det nå heter) ;p

Rykter og baksnakking er noe dritt! Håper de som trenger det, får sett seg i speilet ;p

<3

Lunaen

16.04.2017 kl.18:12

Sarah Nazeem: Takk :) ;) <3

Jeanette

17.04.2017 kl.11:09

Folk på bygda altså.

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits