Skyfri himmel! Og Bjørn Eidsvåg i hode!


Det er SKYFRI-HIMMEL idag! Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne da jeg slo de så altfor sent opp idag, etter å ha sovet store deler av ettermiddag/kveld og natt. Så nå synger selveste Bjørn Eidsvåg i hode mitt: "Det einaste hu ønska seg det va ein solskinnsdag, skyfri himmel, ein problemfri time i gode venners lag, osv osv.. Fine sangen. Helt okey å høre den sangen, en av de vakreste jeg vet om, også en av de som har stått mest på reapet i hele mitt liv da jeg var yngre. Hehe!♥ 

Jeg har veldig lite energi om dagen, så grunnen til at jeg ikke skreiv noe igår ettermiddag/kveld, var rett og slett fordi jeg SOV. 

Men jeg hadde bare en SÅÅÅÅ UTROLIG HYGGELIG formiddag med venninnen min, datteren hennes på 5 år (skjønne jenta!!) på lunch hos moren hennes. Jeg storkoste meg!♥ For noen mennesker, altså! Varme klemmer, nydelig pastasalat med rundstykker til, og min absolutt favoritt dessert. - God prat, mye lek, følte meg bare såååå velkommen. Det var svært så trygt og varmt der, og jeg er så takknemlig for å bli invitert og inkludert. Så nydelig det er å treffe mennesker som dette.. Smil!
♥ Tusen takk! 

Nå skinner solen og jeg ser vinduene absolutt burde ha vært vasket .... kremt. Vell, jeg snur meg andre veien enn så lenge ;) 

Håper dere har en fin påske?
Gjør dere noe spesielt eller? :) ♥


- Lunaen - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits