Intensiv behanding i mitt eget hjem!

Came to you with a broken faith
Gave me more than a hand to hold
Caught before I hit the ground
Tell me I'm safe, you've got me now

- Jess Glynne -God morgen! 

Denne uka har visst slått meg helt ut, hehe, for jeg har sovet såååå mye! Mange som tenker at venninne besøket mitt var for kosens del. Nei nei nei, det var det ikke. - Hun kom for å se hvor dårlig det stod til...
For å ha møter med div mennesker rundt meg, hun har lære meg forskjellige teknikker for å hente meg inn igjen så jeg kanskje klarer mer å holde meg "her og nå" og ikke falle helt inn i disosiasjonen. Hun har store deler av tiden sittet i telefon i en uke, og med ipaden å skrive, og snakket mye med meg for å forklare meg ting jeg aldri har skjønt - lært meg SÅ mye på denne uka, Ja hun har veilede meg, og de rundt meg. 
Jeg var langt nede før L kom, jeg var utslitt, så bare mørkt, det var jo ikke håp...? Men så kom L, etter en uke med henne her føles det ut som om jeg ser mot lyset igjen. Mer og mer. 


Would you take the wheel
If I lose control?
If I'm lying here
Will you take me home?

Could you take care of a broken soul?
Oh, will you hold me now?

-  Jess Glynne -


Jeg føler meg rimelig "mørkbanka" både i kropp og sinn nå, etter en hel uke med intensiv behandling her hjemme av venninnen min. Og det er jo faktisk en positiv ting at jeg føler det slik, for det vil si at kroppen min reagerer som hun visste den kom til å gjøre. Jeg kom til å roe meg..

Dette har vært en av de aller mest effektive ukene siden jeg kom hjem. Vi har fått gjort SÅ mye. Jeg har fått veiledning på masse masse, det har også min BPA - som gjør at vi kommer til å bli ett konge-team etterhvert. ♥ Jo mer hun forstår, og lærer, jo tryggere blir hun - og jo tryggere blir jeg. Det har en domino-effekt, det.
 
Takk L, for at du kom å ryddet opp i ting som jeg ikke makter. Og takk for at du ser på dette som en invisering i fremtiden, for på ett senere tidspunkt skal vi kunne se tilbake på dette, at: "DER startet det ,Luna. DER fikk vi det til!" 

♥ You and me, L
Me and you, L ♥


"Saman er ein mindre aleine"


- Lunaen - 

#Helse #Psykiskhelse #Psykiatri #Behandling #PTSD #Kompleksptsd #dissosiasjon #did #Venninne #Håp

3 kommentarer

Camilla

12.04.2017 kl.09:22

starten på framtida ❤❤ love you ❤❤

lisarorvik

12.04.2017 kl.11:19

Flink du er, jeg heier på deg <3

Lunaen

16.04.2017 kl.18:34

lisarorvik: Tusen takk vakre <3 :* Love!!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits