Saturday - nye søte øredobber ♥

Hei kjære dere! Hvordan har dere det på denne lørdagen?? Skal dere noe ikveld, eller skal dere bare ta kvelden som den kommer slik som meg? Jeg har ingen planer, er ferdig med oppfølgingen idag, nå er det bare avslapping i heimen. Har tent stearinlysene, dempet belysningen, kokt meg en kanne kaffe og kastet på meg koseklærne. Har ikke noe spesielt på planen, men vi får se hva kvelden bringer. Kanskje blir jeg bare hjemme å slapper av, var jo ute i natt på rangel så. ;) hehe..

Men dere, idag kom min lille søster innom helt ut av det blå, sååå koselig! Og SE hva hun hadde funnet til meg! De skjønneste øredobbene! De er av porselen, sååå fine! ♥ Jeg elsker dem! 


Look at these suuuuuper cute earrings!!​
Det er en merkverdig opplevelse å ikke være sengeliggende idag. Det pleier jeg alltid være på dager etter å ha vært på rangel. Merker at nå som jeg har fått i meg mer næring, jevnlig hver dag, at energien og kreftene er mye mer tilstedet enn det har vært på veldig lenge. Tror det er mye som spiller inn, men det er selvsagt ikke å undervurdere at næring og bedre søvn har gjort underverk. Det å skjerme meg fra FB en stund nå har også hjulpet veldig. Derfor skal jeg fortsette en stund til å være uten FB, det er godt å ikke føle på at man hele tiden må svare på alt, - det krever mye når man er på underskudd av det meste.

Godt å kjenne på at man har mer styrke til å være tilstedet i livet sitt, og orke mer. Venninnen min sa det igår, hun merket stor forskjell på meg da vi kom hjem fra kiwi - jeg var ikke totalt utslitt som for en uke siden. 
Det går rett vei, endelig. 

- Lunaen - 


#Søsken #Kjærlighet #Hellokitty #Øredobber #Gave #Lørdag #Recovery

2 kommentarer

fabelastisk

18.03.2017 kl.19:45

Så bra!

Lunaen

19.03.2017 kl.20:14

fabelastisk: <3 :*

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Luna, er 30 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg starter nå min tredje blogg her på blogg.no, Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien. *Anoreksia, dissosiasjon, kompleks PTSD, Selvskadinghits